Zentimer
  • Zentimer
  • Zentimer

Zen timer

€ 9,95
Inclusief belasting

Deze veelzijdige Zen timer waarschuwt na de meditatie met een trilling, een duidelijk pieptoon of lichtsignaal. Een combinatie van licht, trillen en/of geluid is ook mogelijk. Met klip en mogelijkheid om de timer recht op te laten staan. 

Aantal

  • Bestel veilig en snel. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg. Bestel veilig en snel. Wij voeren het Certificaat Thuiswinkel Waarborg.
  • Vandaag besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis. Vandaag besteld? Binnen 1-3 werkdagen in huis.

Zen timer met afzonderlijke functies voor geluid, licht en trilling. De timer heeft een bevestigingsklip en mogelijkheid om de timer recht op te laten staan. Deze veelzijdige Zen timer waarschuwt na de meditatie met een trilling, een duidelijke toon of lichtsignaal. Door de speciale vormgeving ligt hij heerlijk in de hand en past in je broek- of borstzak. Heeft een groot display.

De gepatenteerde Zen timer kan zoemen/trillen, piepen en/of met duidelijke knipperende lichtjes het signaal geven dat de tijd verstreken is. Je kunt elk signaal, onafhankelijk van elkaar aan of uit zetten. De timer heeft bovendien een lege batterij waarschuwing, zodat hij altijd betrouwbaar is en je niet onverwacht laat zitten. De Timer werkt op 2 AAA batterijen.

ZENTIMER

Downloaden

Gebruiksaanwijzing

Beknopte handleiding van deze timer.

Downloaden (160.72k)